HTML

Vas-Gyúró Kültéri Tornaeszköz család

Kültéri tornaeszközök gyártása és telepítése.

Friss topikok

Címkék

Archívum

MIK A KÜLÖNBSÉGEK A KÜLTÉRI TORNAESZKÖZÖK ÉS FITNESZ ESZKÖZÖK KÖZÖTT?

2012.09.30. 18:57 debreceni.blog

MIK A KÜLÖNBSÉGEK A KÜLTÉRI TORNAESZKÖZÖK ÉS FITNESZ ESZKÖZÖK KÖZÖTT?

A fiatal és felnőtt korosztály számára készülő kültéri testedző eszközöknek két alapvető csoportját különböztethetjük meg. A két csoport között mind szerkezeti felépítés, mind pedig használati szempontok alapján is lényeges különbség van.

A mozgó alkatrészekkel ellátott, leginkább a beltéri fitnesz eszközök kültéri adaptációjának tekinthető szerkezetek (továbbiakban fitnesz eszközök) általában a konditermi változatok ciklikus mozdulatait átültetve biztosítanak a termi eszközökhöz hasonló mozgáslehetőséget a szabadban. Ilyen például az elliptikus járó, twister, taposó, lábnyomó gép stb.

A másik csoportba azok a leginkább tornaszer és kondicionáló funkciójú eszközök (továbbiakban tornaeszközök) tartoznak, amelyek mozgó alkatrészt egyáltalán nem tartalmaznak, és az eszközökön általában többféle mozgásforma, illetve mozdulatsor is elvégezhető. Ide tartoznak a Vas-Gyúró kültéri tornaeszköz család tagjai is, mint például a párhuzamos korlát, fekvőtámasz állvány, nyújtósor, kombinált bordásfal stb...

 

Tovább a tornapalya.hu-ra>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tornapalya.blog.hu/api/trackback/id/tr844811940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása