HTML

Vas-Gyúró Kültéri Tornaeszköz család

Kültéri tornaeszközök gyártása és telepítése.

Friss topikok

Címkék

Archívum

MIK A KÜLÖNBSÉGEK A KÜLTÉRI TORNAESZKÖZÖK ÉS FITNESZ ESZKÖZÖK KÖZÖTT?

2012.09.30. 18:57 debreceni.blog

MIK A KÜLÖNBSÉGEK A KÜLTÉRI TORNAESZKÖZÖK ÉS FITNESZ ESZKÖZÖK KÖZÖTT?

A fiatal és felnőtt korosztály számára készülő kültéri testedző eszközöknek két alapvető csoportját különböztethetjük meg. A két csoport között mind szerkezeti felépítés, mind pedig használati szempontok alapján is lényeges különbség van.

A mozgó alkatrészekkel ellátott, leginkább a beltéri fitnesz eszközök kültéri adaptációjának tekinthető szerkezetek (továbbiakban fitnesz eszközök) általában a konditermi változatok ciklikus mozdulatait átültetve biztosítanak a termi eszközökhöz hasonló mozgáslehetőséget a szabadban. Ilyen például az elliptikus járó, twister, taposó, lábnyomó gép stb.

A másik csoportba azok a leginkább tornaszer és kondicionáló funkciójú eszközök (továbbiakban tornaeszközök) tartoznak, amelyek mozgó alkatrészt egyáltalán nem tartalmaznak, és az eszközökön általában többféle mozgásforma, illetve mozdulatsor is elvégezhető. Ide tartoznak a Vas-Gyúró kültéri tornaeszköz család tagjai is, mint például a párhuzamos korlát, fekvőtámasz állvány, nyújtósor, kombinált bordásfal stb...

 

Tovább a tornapalya.hu-ra>>>

Szólj hozzá!

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2012.09.30. 18:49 debreceni.blog

Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.

Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!

A blog.hu csapata

Szólj hozzá!